Comencen les obres de reforma de la Plaça de la Constitució de Massanassa

Després de les obres de reforma del Carrer Major, ara ha arribat el torn a la veïna Plaça de la Constitució. L’inici de l’any ha portat la reforma d’esta plaça que segons va anunciar l’àrea d’urbanisme, dirigida per regidor del PP Paco Comes, conclurà en el mes de febrer.

Les obres comporten millores en la jardineria i el mobiliari urbà així com en la ret de recollida d’aigües pluvials. La plaça s’adoquinarà amb materials similars als dels carrers Major, Furs o Joaquín Seguí i se treballarà per a que siga més accesible per a les persones discapacitades.

El cost de les dos reformes (Carrer Major i Plaça de la Constitució) és de 137.601 euros i està finançat pel Pla Provincial d’Obres i Servicis. Així mateix cal destacar que recentment s’ha obert un debat veïnal sobre si el proper Carrer de la Mare de Déu del Remei s’ha de permetre, o no, estacionar.

WhatsApp Image 2018-01-10 at 09.44.17

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s