Obres de millora en la Plaça de la Baixaeta de Massanassa

Així, s’ha procedit a tallar un arbre i un gran arbust que ocasionava algunes molèsties, i a podar els que han quedat. També s’han pintat parets, bancs i els contenidors soterrats que hi ha en la mateixa plaça.

En el cas dels contenidors s’ha tornat a pintar la marca vial que impedix aparcar davant seua, les entrades dels fems i el terra de ferro dels mateixos. Igualment s’ha procedit a retirar definitivament el contenidor soterrat de matèria orgànica que se trobava trencat des de feia molts mesos.

baixaeta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s