Compromís de l’Horta Sud renueva su dirección sin contar con nadie de Massanassa

El colectivo de Compromís en Massanassa ha quedado fuera de la nueva dirección de Compromís en l’Horta Sud. Pueblos como Catarroja, Mislata, Paiporta, Alfafar, Picanya, Silla, Picassent, Torrent, Sedaví o Manises sí tendrán representación en el órgano de dirección comarcal.

Condena e insultos a compañeros de partido

Los motivos de no contar con nadie de Massanassa, según las fuentes consultadas, tendrían mucho que ver con los bajos resultados obtenidos por el partido en Massanassa, siendo el único municipio donde no se creció en representación, y donde el voto autonómico a Compromís dobló al voto local (970-440). También la condena al portavoz municipal, Josep Nácher, por injurias, o los insultos que profirió contra el diputado ‘Joan Baldoví, y otros líderes de Compromís, al que Nácher envió al ‘escorxador’ (matadero) y a quienes llamó traidores y borregos por pactar con Podemos una candidatura conjunta, tendrían que ver con esta decisión.

 

nacher_levantenacher_

Noticia publicada por HORTANOTICIAS –>

La nova executiva està composta per membres de diferents col•lectiu locals i de les diferents sensibilitats de Compromís. Al portaveu comarcal, Pau Alabajos, l’acompanyen Carles Conejos (Organització), Xavier Bellot (Institucional), Arantxa Martorell(Polítiques Sectorials), David Vila (Comunicació), Tere Antón (Finances), Bea Jiménez, Pep Climent, Carme Comes, Joan Baixauli, Xaro Beseler, Jesús Borràs, Joan Sorribes, Gabriel Quilez, Manel Llupart, Oscar Peris i Natxo Andreu.

El resultat de la votació va ser d’un 76’6% a favor de donar suport a la llista de consens i un 23’3% de vots en blanc.

Pau Alabajos ha declarat sentir-se molt encoratjat per la confiança de la militància a l’hora d’escollir-lo per a encapçalar un projecte polític de transformació per a l’Horta Sud. Segons Alabajos, “tenim un repte a la volta del cantó, que són les eleccions de 2019, i hem de treballar colze a colze amb tots els pobles de la comarca per a estendre les polítiques d’esquerres que s’estan implementant des de les alcaldies de Paiporta, Sedaví, Catarroja, Beniparrell, Xirivella i Manises a la resta de ciutats de l’àrea metropolitana”.

Pel que fa a la manifestació per un finançament just que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a València, el nou portaveu de Compromís Horta Sud ha declarat que “des dels ajuntaments del canvi no es poden posar en pràctica les polítiques d’urgència social que portem en el programa si no tenim la clau de la caixa. Que Montoro haja suspés les lleis d’habitatge i de pobresa energètica significa dinamitar un dels pilars bàsics del nostre ADN, que és rescatar persones”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s