La Montecarlo actuarà en Massanassa el pròxim dissabte

Dins del marc de les pròximes Festes de Sant Joan, que tenen el seu punt d’eixida la nit de hui divendres, demà dissabte tindrà lloc una de les actuacions més esperades pel pública, la de l’Orquesta Montecarlo, un conjunt musical molt apreciat en terres valencianes.

El concert tindrà lloc en la Plaça de Les Escoles Velles i començarà a les 23:30h. Per a hui divendres es celebrarà un conjunt d’actuacions en l’aparcament d’enfront del polideportiu i que contarà en DJ Rodri Garcia, Morondo i Nëkü (Divendres 16: Massmusic).

Podeu vistar ací el programa complet de les Festes: Programa complet de les Festes de Massanassa en Honor al Santíssim Crist de la Vida

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s