La Colla de Córrer el Parotet neteja la Marjal després del Gran Fons de Massanassa

La Colla de Córrer ‘El Parotet’ de Massanassa, va viure el passat dissabte el seu XXIX Gran Fons, que dóna la volta als carrers de la localitat i també al terme municipal, tenint en la zona del Parc Natural de l’Albufera el seu gran atractiu per la bellea de la zona. Els guanyadors varen ser Miguel Vázquez, de Benetússer, i Carmen Mª Pérez, del Club Rompiendo Límites. Així, més de 1500 atletes feren els 15KM d’esta carrera popular que enguany s’enmarca en el circuit albuferenc dins del circuit solidari Corte Inglés-Parc Natural de l’Albufera.

D’esta manera, i havent passat la carrera, els membres de la Colla de Córrer han eixit als camins de la marjal a retirar les botelles d’aigua que puguen haver deixat els corredors, i ademés, han aprofitat per replegar els residus que habitualmente es troben en la zona, despositats per persones sense massa sensibilitat ambiental.

Fotos del Gran Fons (MassanassaPoble): Fotos del XXIX Gran Fons de Massanassaparotet1parotet3

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s