La Falla Divendres recapta 7180€ per a l’associació de persones amb discapacitat

La Falla Divendres ha fet entrega del xec amb la recaptació total de la seua carrera i caminata solidària del passat dia 1 d’octubre en la que ja en la seua sisena edició. Gràcies a la col·laboració de caminants, corredors, empreses i associacions, la Falla ha sigut capaç d’entregar més de set mil euros a l’associació ANJEL, dedicada a atendre l’oci de persones amb diversitat funcional, especialment amb TEA o TEL.

A l’acte d’entrega han assistir les autoritats municipals, junt amb part de la directiva de la Falla i l’associació ANJEL, a banda dels protagonistes i beneficiàris principals, els usuàris de l’associació.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s