La Generalitat Valenciana pagarà la renovació de faroles i la implantació del LED a Massanassa

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Energia, impulsarà la renovació de l’enllumenat en 46 municipis de la Comunitat Valenciana, entre ells els de Massanassa, per un altre d’alta eficiència energètica, que redunde en una reducció de la factura energètica.

A banda de la reducció econòmica, l’objectiu és el de reduir les emissions de gassos contaminants que du aparellada la producció d’energia elèctrica. En total, l’IVACE, depenent de la Generalitat, destinarà 5.000.000 euros mitjançant una fòrmula combinada de de préstex i subvenció a fons perdut.

Cal destacar que actualment a Massanassa es barrejen llums de dos colors, conversant encara la llum antiga de color groc especialment en la banda de dalt de Blasco Ibáñez i ja molts carrers amb llum blanca de LED a la zona del casc antic.

Més informació: https://www.hortanoticias.com/bonrepos-i-mirambell-foios-massanassa-pobla-de-farnals-i-pucol-tindran-nou-enllumenat-public-gracies-a-livace/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s