Cáritas de Massanassa inicia un any més la campanya solidària de Nadal

L’entitat Cáritas de Massanassa, despenent de la Parròquia de Sant Pere i Església de Sant Antoni, ha iniciat un any més la campanya solidària ‘un quilo de solidaritat’. Enguany des de l’entitat es fa una crida per a que tota persona que puga i vullga aporte aliments com llegums, pastes, arrosos, olis i conserves.

Les donacions es podran fer els divendres, de 17:30h a 19:30h en el Centre Parroquial, ubicat al costat de l’esglèsia de Sant Pere (Plaça del Regne de València, 1) o tots els dies que hi haja misa un hora abans de la celebració, tant en l’església de Sant Pere com en la de Sant Antoni, ubicada esta última en la Plaça del País Valencià.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s