Aprovada la moció socialista per a la tornada dels contenidors d’oli domèstic a Massanassa

Massanassa tornarà a tindre contenidors d’oli domèstic als seus carrers més de quatre anys després de la seua desaparició en 2017. La confirmació de la tornada s’ha donat després de la moció presentada pel PSPV-PSOE a la que han votat tant PP com Ciudadanos a favor.

La instal·lació dels contenidors d’oli -que va ser frui d’una moció del partit Esquerra Unida de fa dos legislatures- ha sigut una reclamació constant tant del veïnat com dels diferents grups polítics de l’oposició des de la passada legislatura fins a dia de hui. Així, i tot i que la moció inicial del PSOE parlava d’instal·lar 11 contenidors, finalment es voran reduïts a un mínim de 5, una exigència del Partit Popular per a poder aprovar la moció ja que segons s’explicà des d’alcaldia algunes de les empreses que han mostrat interés en treballar amb Massanassa la recollida de l’oli estimen, (sempre segons la versió de l’alcalde Comes), que cinc contenidors és una xifra suficient per a atendre a tot el poble.

Des del PSPV-PSOE, es va reclamar que eixe mínim de 5 contenidors estiga distribuït de manera equitativa per tota Massanassa, a diferència del que passava anteriorment on 4 dels 5 contenidors que tenia abans el poble estaven tots en la zona del casc antic i només un en la banda de dalt de Blasco Ibáñez.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s