Professionals i usuaris demanen a l’Ajuntament de Massanassa encendre l’aire acondicionat del centre de vacunació

La forta calor que s’està patint este estiu té, com no podia ser d’altra manera, la seua rèplica en el centre de vacunació de Massanassa, ubicat en la Sala Gabriel Cualladó de l’Auditori Municipal i on s’estan suportant temperatures tan elevades que han provcat diversos desmais de persones que acudixen a vacunar-se.

D’esta manera, tant professionals del Centre de Salut, com usuaris i els regidors de l’oposició, demanen al govern local que permeta encendre l’aire acondicionat, un fet que, fins al moment, no ha obtés l’autorització per la seua part.

Com a alternativa, ja que no s’ha acceptat encredre l’aire, sphan posat dos ventiladors que, tot i moure l’aire, no baixxen les elevades temperatures que es viuen allí dins i que provoquen els desmais en algunes persones.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s