L’Església de Massanassa replega 14kg de pessetes per a canviar-les per euros a benefici de Càritas

La Parròquia de Sant Pere de Massanassa ha replegat més de 14 quilos d’antigues pessetes dins d’una campanya de Càritas per a canviar-les per euros. En total, els 14,08 quilos que s’han pogut replegar durant les setmanes que les urnes han estat a disposició dels fidels, s’han convertit en 225 euros, que aniran destinats a l’associació benèfitca Càritas segons s’ha publicat al fullet informatiu ‘La Fulleta’ que edita la parròquia del poble.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s