El Racó de Roseta guanya el concurs d’aparadors nadalencs de Massanassa

El concurs de decoració d’aparadors nadalencs de Massanassa ja té guanyadors. Enguany ha sigut el ‘Racó de Roseta’, cafeteria ubicada en el Carrer Partida del Divendres qui ha guanyat el primer premi, dotat amb 500 euros.

En segon lloc, dotat amb 300 euros, ha quedat l’establiment Dulzia, dedicat a la venda de dolços i quiosc i ubicat en l’Avinguda Josep Alba i Alba. La tercera posició, dotada amb 200 euros, ha sigut el Saló Queen’s de Bellesa, ubicat en l’Avinguda Vicente Blasco Ibáñez i el premi a l’aparador més innovador ha recaigut en la Joieria Artola, també dotat amb 200 euros i ubicat en l’Avinguda Vicente Blasco Ibáñez.


Racó de Roseta.
Dulzia
Queen’s Salón de Belleza
Joieria Paco Artola

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s