Comencen els treballs de neteja del Barranc de Massanassa

Les fortes pluges dels primers dies de novembre varen deixar una important acumulació de canyes per tot el llit del Barranc de Xiva al seu pas per pobles com Massanassa i Catarroja. Este problema, que no és nou, ha posat en evidència la necessitat de mantindre el barranc net per a evitar problemes de desbordaments, especialment en la seua desembocadura.

Per este motiu, des de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) ja han començat els treballs de neteja en la part final del barranc, on s’acumulava una enorme quantitat de canyes. També els ajuntaments de Massanassa i Catarroja s’han posat d’acord per a retirar les canyes acumulades en els ponts que unixen els dos municipis, corresponent enguany els treballs a la Brigada d’Obres Municipal de Massanassa que ja ha realitzat els treballs de retirada.

En el mateix sentit, el Ple de l’Ajuntament ha aprovat una moció del PSPV-PSOE amb l’objectiu d’instar a la Confederació Hidrogràfica a mantindre en bones condicions el barranc sempre i a que agilitze les autoritzacions per a que els propis ajuntaments puguen acometre treballs de manteniment i neteja dins del barranc, una faena que correspon a la Confederació però que molts ajuntaments es veuen obligats a dur a terme donat la poca activitat de la Confederació en este sentit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s