Massanassa celebra el seu Primer Fòrum Jove

El passat divendres dia 16 d’octubre, des del Deparament de Joventut de l’Ajuntament de Massanassa, s’organitzà el I Fòrum Jove de la localitat, una ferramenta per a conéixer de primera mà les opinions dels i les jóvens del municipi en les matèries que més els afecten.

A la cita acodiren un bon númer de jóvens i varen transmetre les seues propostes tant a l’alcalde de Massanassa, Paco Comes (PP), com al regidor Fran Raga (PSPV-PSOE). Entre les idees més destacades es troben la reivindicació històrica de disposar d’un lloc d’estudi en horari nocturn en el períodes d’exàmens o la de mantindre cursos específics com els de cuina, contra la violència de gènere o de caràcter ambiental.

Al mateix temps les jóvens aportaren idees per a combatre el virus com per exemple elaborar un video per a sensibilitzar a altres jóvens de Massanassa.

Per la seua banda l’alcalde es va comprometre amb les allí presents a posar en marxa, tan prompte com siga possible, la zona d’estudi i a mantindre els cursets que ja es venien fent. A partir d’ara el fòrum es tornarà a reunir amb regularitat i es comunicarà per tots els canals possibles.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s