Consens majoritari per a ubicar definitivament el mercat de Massanassa en la Plaça del País Valencià

El mercat ambulant dels dissabtes de Massanassa podria canviar la seua ubicació de manera definitiva i reubicar-se dalt de la Plaça del País Valencià tal i com s’està fent durant els dies de la desescalada de la pandèmia del COVID19.

La proposta, que compta amb la predisposició del PP i del PSPV-PSOE, segons les opinions manifestades pels seus regidors en la comissió pertinent, ja s’ha fet pública a través del butlletí municipal ‘La Plaça’.

La reubicació del mercat és una reivindicació de part del veïnat de la zona, ja que actualment les nits del divendres s’han de retirar els cotxes per a deixar pas a les parades. Si el mercat s’ubica definitivament sobre la plaça s’evitarà tindre que moure els cotxes, cridar a la grúa i fins i tot alguna multa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s