L’Ajuntament neteja diversos solars després de les peticions de veïns i oposició

L’Ajuntament de Massanassa ha iniciat els treballs de neteja de diversos solars de la localitat, tant de titularitat pública com privada, així com els que administren altres institucions com és el cas de la riba del Barranc a l’altura del barri de l’Orà.

La neteja, que es feia especialment urgent després de l’abundant crescuda de vegetació durant les primeres setmanes de la primavera ha vingut precedida per divereses queixes del veïnat, així com de l’Associació de Veïns i del PSPV-PSOE (https://www.levante-emv.com/horta/2020/05/12/pspv-massanassa-pide-desbroce-solares/2010374.html). Precisament la formació socialista emeté un comunicat el passat dimarts en el que instava a l’equip de govern a no deixar per a l’estiu, com passà l’any passat, la neteja de solars.

Enguany, tot i que pobles veïns com Catarroja ja havien acomés la neteja d’espais des del mes de febrer (https://www.levante-emv.com/horta/2020/02/21/catarroja-pone-marcha-plan-limpieza/1980817.html), la neteja s’ha dut a terme més ràpidament que en ocasions anterios.

Cal recordar que és obligació dels propietaris mantindre néts els seus solars segons l’Ordenança de Convivència i Protecció de l’Espai Urbà. I que, en cas de que els propietaris no actuen, l’Ajuntament pot accedir a netejar-los i repercutir el cost de la neteja als propietaris.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s