Llauradors de Massanassa ajuden en la desinfecció dels carrers del poble

Llauradors de Massanassa estan ajudant en la desinfecció dels carrers de la localitat. Durant el dia de hui, i degut a l’estat d’alarma derivat de la pandèmia del COVI19, diversos llauradors s’han posat a disposició de l’Ajuntament, tal i com estan fent en pobles de tota Espanya, per a ajudar a desinfectar carrers.

A esta tasca estan dedicats també recursos humans i tècnics de la Brigada d’Obres Municipal que estos dies també estan desinfectant voreres i parcs. De la mateixa manera la Unitat Militar d’Emergència (UME) ha desinfectat edificis públics municipals de Massanassa. WhatsApp Image 2020-03-24 at 14.00.13

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s