El partit polític POBLE celebra en Massanassa el seu Consell General

El partit polític POBLE celebrà el passat dissabte dia 15 de febrer el seu Consell General en l’Edifici Socio-Cultural de Massanassa. A l’acte acodiren representants de les agrupacions locals del partit que en el nostre poble dirigí durant les eleccions municipals Fernando Ribes.

La formación, tot i que no obtingué representació en l’Ajuntament, es va situar per davant, o molt prop, de forces fins al moment consilidades com Ciudadanos en taules electorals de la zona de l’Ajuntament de Massanassa.

Des de la formació han emés un comunicat en el que animen a conéixer el seu projecte i a sumar-se al seu equip.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s