La Penya El Carro de Massanassa celebra a Sant Antoni

Un any més la ‘Penya El Carro’ de Massanassa ha celebrat a Sant Antoni Abat, patró dels animals. El primer dels actes, l’Entrada del Pi, tingué lloc el passat dissabte dia 18 de gener, una  tradició que la Penya ha recuperat i que ja forma part de la festa.

En este primer acte els membres de l’associació i les seues haques recorregueren part de Massanassa, – des del Parc de Faitanar, passant per l’Orà a la Plaça de l’Església i acompanyants per la Colla de Dolçaina i Tabal A4Quaranta-, portant les branques dels xiprers que serviren per a la foguera posterior.

D’esta manera, després de l’Entrada del Pi i del tradicional perol que preparà la Penya en la llar parroquial, a les 20h es prengué foc a la foguera de Sant Antoni que, com sempre, serví per a que els assistents pogueren degustar el ja tradicional xocolate que regala la Penya.

Benedicció d’animals

A banda de la visita que fa la Penya a la benedicció d’animals de pobles i ciutats veïnes, la benedicció dels animals de Massanassa tindrà lloc el proper dia 9 de febrer a les 12h en la Plaça de l’Església.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s