L’Ajuntament prohibirà aparcar en la Plaça de la Constitució

L’alcalde de Massanassa, Vicent Pastor (PP), anuncià durant el passat Ple de l’Ajuntament que en la Plaça de la Constitució, recentment reformada, no se podrà aparcar.

Segons va destacar Pastor, pròximament se posaran bancs en un dels costats de la plaça, s’ubicaran també els contenidors de fem i d’envasos de plàstic i llandes i el de paper i cartó i se destinarà una part a la càrrega i descàrrega dels negocis que encara queden en la zona. D’esta manera el mobiliari urbà impedirà que se prolongue la situació actual on, després d’eliminar les voreres i deixar tota la plaça al mateix nivell, els conductors aparquen més i més prop de les vivendes, obligant als vianants a circular pel centre de la plaça.

Igualment, alguns veïns d’esta part del poble continuen expressant les seues queixes per la permissivitat i passivitat de l’equip de govern i de la Policia Local a l’hora de sancionar a tots aquells conductors que estacionen en carrers estrets i que dificulten la circulació. És el cas del Carrer Verge del Remei, Josep Baixauli Crehuà, Francisco Cuallado així com molts dels que acaben en el Passeig del Barranc.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s