Els plens de Massanassa se gravaran en video

L’Ajuntament de Massanassa ha decidit, després de diverses reclamacions de l’oposició, aprovar la gravació oficial dels plens per a que es puguen consultar també en este format.

Esta petició ha sigut feta en diverses ocasions durant la present legislatura per parts de partits com Sí Se Puede o el PSPV. Així mateix, durant la legislatura passada també l’Associació de Veïns, UPyD ho varen reclamar. Cal destacar que pàgines web com Massanassapoble.info directament gravaren alguns plens. Fins ara, degut al bloqueig històric de PP i a la no inclusió d’este punt en els acords firmats entre PP i Ciudadanos, no s’ha pogut registrar en video cap sessió plenària.

La web municipal de l’Ajuntament conté algunes de les actes de mesos passats. No obstant, des del passat 31 de maig, fa quasi un any, no se publica cap acta de cap sessió. Ara, si l’acústica i la voluntat política ho permet, els plens podran ser vistos per part dels veïns com fa anys que passa en localitats de tota Espanya.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s