L’Ajuntament renova els jocs infantils del Passeig 9 d’Octubre de Massanassa

La regidoria d’urbanisme de Massanassa, gestionada pel regidor popular Paco Comes, està duguent a terme obres de millora en diferents parcs infantils de la localitat. Recentment, i després de les obres en la zona de jocs de la Plaça del País Valencià, s’han dut a terme obres de millora també en l’àrea infantil del Passeig 9 d’Octubre.

El parc del 9 d’Octubre ha sigut reformat en diferents ocasions en els últims anys. La reforma més recent es va donar durant la passada legisltura quan el tobogan de color taronja en forma d’S es va substituir pels actuals jocs. En esta ocasió, no ha sigut el pas del temps el motiu del canvi del mobiliari infantil, que també, sinó l’aprofitament inadequat que feien algunes persones adultes, especialment del balancí.

Després de la reforma, que contempla l’eliminació del balancí i la seua substitució per una caseta, s’eliminarà la possibilitat de que persones adultes ocupen esta zona destinada a menors.

Igualment s’ha procedit a canviar el plàstic protector contra caigudes a terra i la renovació del mateix.

parc1parc2

Desperfectes en la zona deportiva de l’Alqueria de Sòria

Cal destacar l’aparició de desperfectes en la tanca que protegix la zona deportiva del Parc de l’Alqueria de Sòria. En esta àrea, degut probablement a actes vandàlics, s’han arrancat alguns dels ferros de la mencionada tanca de ferro.

parc4
Zona deportiva de l’Alqueria de Sòria

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s