Aprovada la moció socialista per a il·luminar el pont que unix el poble i el polígon de Massanassa

El Ple de l’Ajuntament de Massanassa ha aprovat, per majoria absoluta, la proposta del PSPV-PSOE, per a il·luminar el pont que connecta el centre urbà de Massanassa i el seu polígon industrial. A banda, la moció també comporta la reparació de la barana de ferro de color verd i l’extensió de la vorera en la part de la zona industrial fins a la que ja hi ha en el Carrer Poliesportiu.

Així, també s’ha aprovat una moció socialista per a potenciar l’ús, sempre voluntari, de les notificacions electròniques, evitant així les grans quantitats de cartes que s’envien a casa i per a estudiar la introducció de l´ús de paper reciclat en l’administració.

Pressupostos


Igualment, el Ple va debatre els Pressupostos Municipals per a l’any 2022 aprovant-se amb el vot favorable de PP i Ciudadanos i el vot contrari del PSPV-PSOE. Els pressupostos, segons ha explicat l’alcalde Comes (PP) continuen en la linia d’altres anys, destacant la continuitat en la majoria de partides de caràcter social. Per la banda socialista, la portaveu Clara Quiles ha explicat que el vot del seu grup ha sigut un ‘no’ degut a que no s’han complit la majoria de compromisos adquirits amb el PP l’any anterior a canvi de que els socialistes aprovaren el pressupost del 2021. En eixe sentit Clara Quiles ha destacat que «no s’han acomés obres com l’acondicionament de la zona de la pinada del Divendres o el desenvolupament del PGOU amb la connexió dels dos trams del carrer Pare Ignasi Casany», per exemple.Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s