Veïnat i oposició demanen il·luminar el tram entre el pàrquing Faitanar i el C/Colom

Veïns de Massanassa, especialment de la zona del barri de l’Orà, i el PSPV-PSOE han demanat a l’Ajuntament instal·lar faroles en l’últim tram del Carrer Colom on s’ajunta amb l’aparcament del Parc Faitanar. Les xarxes socials han servit d’altaveu per a que moltes persones expressen esta necessitat.

Cal destacar que la zona, molt freqüentada, no té ninguna farola en un tram d’uns 100 metres, generant zones d’ombra i obscuritat. Des del PSPS-PSOE s’ha demanat il·luminar la zona i valorar la possibilitat de que les faroles funcionen amb plaques d’energia solar.

Un comentario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s